Vivo

Vivo hoesje maken

Bekijk onze catalogus of kom een Vivo hoesje ontwerpen! Ga aan de slag met een Vivo hoesje ontwerpen dat gegarandeerd zal opvallen. Kom een Vivo hoesje maken dat je telefoon zal beschermen en tegelijk je favoriete herinneringen laat zien. Geef je telefoon wat hij nodig heeft. Kies een afbeelding, kleur en ga aan de slag met een uniek Vivo hoesje ontwerpen.

Filter

Sorteer

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een Vivo hoesje ontwerpen dat opvalt

Geef je Vivo telefoon een levendige en unieke look en ga zelf een Vivo hoesje ontwerpen. Een Vivo hoesje met foto van ons is altijd stijlvol, flexibel, licht en stootvast. Ga een Vivo hoesje maken dat goed op je telefoon past voor directe bescherming en gewone toegang tot alle poorten en functies! Creëer je eigen Vivo hoesje met foto voor jouw apparaat en laat zien wie je bent. Bescherm je mobiel en kom een Vivo hoesje ontwerpen dat precies past op jouw model.

Een Vivo hoesje met foto dat jouw persoonlijkheid laat zien

Ga aan de slag met een Vivo hoesje maken en laat je favoriete foto's aan iedereen zien. Dit Vivo hoesje met foto is gemaakt van hoogwaardig, krasbestendig plastic dat je telefoon en ontwerp beschermt tegen slijtage. Bescherm en personaliseer je mobiel met onze unieke Vivo hoesje ontwerpen. Een Vivo hoesje maken doe je door een foto, afbeelding of ontwerp te uploaden in onze gebruiksvriendelijke ontwerptool. Laat je stijl zien! Kies uit een assortiment aan kleuren en typen hoesjes, zoals hardcases en softcases, en maak een uniek Vivo hoesje met foto voor alle Vivo-modellen.

Bekijk onze populairste Vivo hoesjes: