iPhone 14 Plus

iPhone 14 Plus hoesje maken

Bekijk onze gepersonaliseerde hoesjes voor iPhone 14, iPhone 14 Pro & iPhone 14 Pro Max

 

Mobieltjes zijn een verlengstuk van onszelf geworden. Ze zijn onze entertainmentsystemen, onze camera's en onze feeds voor social media. En door hun groeiend belang in ons leven, is het niet meer dan normaal dat we ze willen beschermen tegen beschadiging. Daarom wilden we onze klanten de kans geven om iets anders, unieks en cools te krijgen zonder een gat in hun portemonnee te hebben - een iPhone 14 Plus hoesje maken is waar je altijd al op wachtte!

Filter

Sorteer

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een iPhone 14 Plus hoesje ontwerpen, kan volledig naar wens

Een iPhone 14 Plus hoesje ontwerpen dat opvalt, kan met niets beters dan met een mooie, hoogwaardige foto van vrijwel alles wat je maar wil. Of het nu je favoriete personage is of een mooi landschap van je stad of zelfs gewoon iets grappigs, een foto zal zeker door elke kijker worden opgemerkt. Uiteraard kan een iPhone 14 Plus hoesje ontwerpen ook met toevoeging van andere ontwerpopties. Er zijn tal van coole patronen en lettertypes beschikbaar die makkelijk wat pracht kunnen toevoegen aan je al fenomenale iPhone 14 Plus hoesje met foto.

Kies uit de vele opties voor een iPhone 14 Plus hoesje met foto

Een iPhone 14 Plus hoesje ontwerpen, is niet alleen maatwerk, maar ook een kunstwerk: je eigen werk. We willen ervoor zorgen dat het beschermen van je telefoon nog nooit zo cool was. We bieden een ruime keuze wat betreft een iPhone 14 Plus hoesje maken. Kies dus je type hoesje uit en maak een ontwerp dat het volgende grote succes zal worden.