Over ons


Over Hoesjemaken.nl

In 2009 startte Hoesjemaken.nl als een van de eerste aanbieders van gepersonaliseerde hoesjes in Nederland. Sindsdien hebben wij onze technologieën voortdurend verbeterd om de beste producten tegen een redelijke prijs te leveren. We weten dat onze klanten graag zelf een product willen ontwerpen en deze daarna zo snel mogelijk in huis willen hebben. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je favoriete foto’s te gebruiken op het product met een goede kwaliteit en een lage prijs! Dankzij dit succes hebben wij besloten om ons aanbod te verbreden en met MijnTshirtMaken.nl onze klanten in staat te stellen hun eigen stijl te creëren en te dragen. Als printspecialist is ons belangrijkste doel tevreden klanten. Daarom hebben bieden wij een groot assortiment aan van topkwaliteit producten met een snelle productietijd.


Creëer je eigen stijl!

Tegenwoordig verkopen de meeste bedrijven dezelfde soort producten, maar bij ons kun je je eigen stijl creëren. Met ons brede assortiment aan kleuren en maten voor T-shirts kun je met je eigen foto op je T-shirt opvallen in de massa! Onze online ontwerpmodule is gebruiksvriendelijk, waardoor je in een paar klikken je eigen product kunt ontwerpen. Een leuk cadeau voor je familie of vrienden!


Onze expertise voor jou aan de slag.

Sinds de start van ons bedrijf hebben wij onze techniek voortdurend verbeterd om de beste kwaliteit te bieden voor onze producten. In 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Custom Concepts, een printspecialist voor op maat gemaakte items waarmee wij ons printproces voor al onze producten konden automatiseren om een ​​hoge kwaliteit en een snelle levering te garanderen. Onze producten worden in Europa gedrukt, van topkwaliteit materiaal om de beste T-shirts en telefoonhoesjes te bieden voor een redelijke prijs. Bovendien is ieder welkom en waarderen wij iederen bij mijntshirtmaken.nl. Daarom staan ​​wij als bedrijf dankzij het klantgerichte team, staan we dichtbij onze klanten en verbeteren we voortdurend onze diensten om de hoogste klanttevredenheid te garanderen.