Moederdagsale:
15% korting op de gehele website. Gebruik de code: CM15

Over ons


Over Hoesjemaken.nl

In 2009 startte Hoesjemaken.nl als een van de eerste aanbieder van gepersonaliseerde hoesjes in Nederland. Sindsdien hebben wij onze technologieën voortdurend verbeterd om de beste producten tegen een redelijke prijs te leveren. We weten dat onze klanten een product willen die ze zelf kunnen ontwerpen en deze zo snel mogelijk kunnen ontvangen. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om je favoriete foto’s te gebruiken op het product voor een goede kwaliteit en een lage prijs! Dankzij ons succes hebben wij besloten om MijnTshirtMaken.nl vrij te geven om ons aanbod te verbreden en onze klanten in staat te stellen hun eigen stijl te creëren en te dragen. Als drukspecialist is ons belangrijkste doel onze klant de grootste tevredenheid te bieden. Daarom hebben bieden wij een groot assortiment aan van topkwaliteit met een snelle productietijd.


Creëer je eigen stijl!

Onze producten worden niet alleen gemaakt voor speciale gelegenheden. Tegenwoordig verkopen de meeste bedrijven dezelfde soort producten, maar bij ons kun je je eigen stijl creëren. Met ons brede assortiment aan kleuren en maten voor T-shirts en ons uitgebreide assortiment van telefoonhoesjes, kun je met je eigen foto op je T-shirt opvallen tussen de mensen massa! Onze customizer is gebruiksvriendelijk, waardoor je in een paar klikken je eigen product kunt ontwerpen. Een leuk cadeau voor je familie of vrienden!


Onze expertise voor jou aan de slag.

Sinds de lancering van ons bedrijf hebben wij onze techniek voortdurend verbeterd om de beste kwaliteit te bieden voor onze producten. In 2016 hebben wij onze krachten gebundeld met Custom Concepts, een op maat gemaakte printspecialist waarmee wij ons drukproces voor al onze producten konden automatiseren om een ​​hoge kwaliteit en een snelle levertijden te garanderen. Onze producten worden in Europa gedrukt, van stoffen van topkwaliteit om de beste T-shirts en telefoonhoesjes te bieden en tegelijkertijd een redelijke prijs te garanderen. Bovendien is ieder welkom en waarderen wij iederen bij mijntshirtmaken.nl. Daarom staan ​​wij als bedrijf dankzij het team, dichtbij onze klanten en verbeteren we voortdurend onze diensten om de hoogste klanttevredenheid te garanderen.

 
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!