GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Apple

iPhone of iPad hoesje maken

Wil je ook je iPhone zo lang mogelijk als nieuw houden? Bij Hoesjemaken kan dit! Hier kun je zelf een iPhone of iPad hoesje maken. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste Apple producten, zodat je er zeker van bent dat je een iPhone hoesje kunt maken.

Artikelen 1 tot 24 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorteer

Sorteer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 24 van 140 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sorteer

Sorteer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Een iPhone of iPad hoesje ontwerpen is heel eenvoudig

Met onze gebruiksvriendelijke customizer is het snel en simpel. Het enige wat je hoeft te doen is je favoriete foto uploaden en deze bewerken naar wens. Onze softcases en hardcases bieden een optimale bescherming voor je telefoon. Je kunt ook kiezen voor een rondom bedrukt hardcase hoesje, zodat de zijkanten ook worden bedrukt met je favoriete foto. Of een portemonnee hoesje waar je al je belangrijke pasjes in kwijt kunt. Een iPhone of iPad hoesje ontwerpen duurt slecht seen paar minuten. Waar wacht je nog op? Je kunt vandaag nog een iPhone of iPad hoesje maken.

Wat kan ik gebruiken om mijn iPhone of iPad foto hoesje te ontwerpen?

Een hoesje maken is altijd persoonlijk. Al is het voor een familie lid, vriend of gewoon leuk voor jezelf. Gebruik fotos van speciale momenten die je vast wil leggen op een leuke manier. Denk aan een familie foto van de laatste keer dat jullie allemaal samen waren, of de eerste stap van je kind. Misschien wil je een quote die je motiveert tijdens de dag. Bij Hoesjemaken.nl kan je alles gebruiken om de leukste hoesjes te maken.

Bekijk onze iPad & iPhone Bestsellers: