Telefoonhoesje met Foto

Telefoonhoesje met Foto

Een hele nieuwe wereld om te ontdekken, onze foto telefoonhoesjes

We begrijpen dat er duizenden opties zijn en dat het niet makkelijk is om de juiste keuze te maken. Maar wij zijn hier om te helpen! We hebben de meest populaire hoesjes geselecteerd die volgens ons aan ieders behoefte voldoen. Wij bieden een breed scala aan telefoonhoesjes voor foto's die jij kan aanpassen, dus jij hoeft ons alleen maar te vertellen welke jij nodig hebt, en deze naar je eigen smaak aan te passen. Het hangt allemaal af van waar jij naar op zoek bent. Valt je telefoon de hele tijd uit je zakken? Overweeg dan een siliconen hoesje dat de grip maximaliseert. Eenvoudige esthetische veranderingen zijn mogelijk met de hardcase, die superlicht is en de vorm van je telefoon niet aantast. Of misschien is bescherming voor je scherm wat je nodig hebt? Kies dan misschien voor een portemonneehoesje, waarin je al je pasjes en belangrijke documenten bij elkaar kunt houden, terwijl het dient als standaard om video's te bekijken als je het opvouwt! Weet je nog steeds niet wat voor telefoonhoesje met foto je nodig hebt? Laat het ons voor je samenvatten, hier is een korte uitleg van de kenmerken van onze foto telefoonhoesjes:
  • Softcase hoesjes: Ultra Grip, Medium gewicht, Alle zijden en knoppen bescherming, Backprint
  • Hardcases: Gestroomlijnd, Extra Lichtgewicht, Zijdelingse bescherming, Rugprint
  • 3D Hardcases Full Wrap: Gestroomlijnd, Lichtgewicht, Zijdelingse bescherming, All-round print
  • Tough hoesjes: Dubbele laag van een siliconen hoesje en een hard case, bescherming voor alle zijden en knoppen, print rondom
  • Portemonneehoesjes (Wallet Cases): Ultra Grip, Alle zijden en knoppen bescherming, Voorzijde / rondom bedrukt, 3 kaartsleuven, Opvouwbaar om als standaard te fungeren
  • iPad Smart Cover: Perfecte schermhoes voor je iPad, Front Print, opvouwbaar om als standaard te fungeren

Onze ontwerptool helpt je een foto hoesje te maken in een paar klikken

HoesjeMaken is de eenvoudige manier om je eigen gepersonaliseerde telefoonhoesje te maken. Een unieke draai geven aan je telefoon geeft het een meer stijlvolle look, in een kwestie van minuten. Ontwerp je eigen gepersonaliseerde hoesje met een breed scala aan opties die voldoen aan je individuele smaak en persoonlijkheid. Het enige wat je hoeft te doen is onze personalisatie tool te gebruiken, het gewenste telefoonhoesje te ontwerpen en het in een paar stappen te bestellen. Zo eenvoudig is het! Laat ons je begeleiden door het proces van het maken van je eigen telefoonhoesje. Het is makkelijk om er een te maken in drie eenvoudige stappen.
  1. Allereerst moet je kiezen welk type telefoonhoesje je wilt. De bescherming komt hier. Als je voor een siliconen case kiest, weet je dat je de maximale grip krijgt. Als je een portemonneehoesje neemt, kun je je portemonnee weggooien en je pasjes samen met je telefoon bewaren. Voor volledige bescherming ga je voor een stevig hoesje. Maar als je alleen maar een mooi, licht hoesje wilt, dan zal de hardcase zijn werk doen als geen ander!
  2. Het plezier begint hier! Kies uit alle foto's die je hebt de foto die op je foto-telefoonhoesje komt te staan. Je kunt ze ook rechtstreeks uploaden vanaf je sociale media, collage sjablonen gebruiken, enz. Maar als je geen ideeën meer hebt, maak je geen zorgen, we hebben verschillende kant-en-klare ontwerpen en sjablonen beschikbaar.
  3. Last but not least, voeg effecten, tekst of stickers toe, en breng je ontwerp tot leven! Dan ben je klaar om je bestelling te plaatsen. Nu is het tijd om te gaan zitten en te ontspannen terwijl je wacht op je foto telefoonhoesje dat jou en iedereen in de buurt zal verleiden.

Een telefoonhoesje met foto is een origineel cadeau, verras iemand!

Leg je herinneringen vast in een prachtig, uniek foto telefoonhoesje. Jij kiest de foto's en wij drukken ze af in de allerhoogste kwaliteit op een telefoonhoesje van topkwaliteit met behulp van de nieuwste technologie. In onze personalisatie tool kun je je foto en persoonlijke boodschap kiezen en deze laten afdrukken op een foto-telefoonhoesje dat perfect is voor jezelf of als cadeau. We kunnen je verzekeren dat onze fotohoesjes mensen blij maken. Is je vriend of vriendin binnenkort jarig en heb je nog steeds niet het perfecte cadeau gevonden? Nu wel, kies gewoon de juiste foto voor zo'n speciale gelegenheid en laat de liefde zijn werk doen. Of wat dacht je ervan om je moeder te verrassen met een prachtige familiefoto die al sinds je kindertijd op je computer verstopt zat? Als je die op de achterkant van haar telefoonhoesje print, hoe vaak denk je dat ze dan per dag zal glimlachen? Waarschijnlijk minstens zo vaak als ze naar haar telefoon kijkt. Ja, onze telefoonhoesjes met foto hebben die kracht. Het beschermen van telefoons moet niet alleen een praktische kwestie zijn, het kan ook een mooie ervaring en een liefdesverklaring zijn. Maak vandaag nog je hoesje met eigen foto en ontvang het waar je maar wilt, sneller dan je dat kunt voorstellen!