iPad 2019

Een iPad 2019 hoesje maken

Heb je een hoesje nodig om je iPad 2019 te beschermen? Heb je genoeg van die saaie designs die je overal ziet? Zoek niet verder! Bij HoesjeMaken kun je in slechts een paar minuten je eigen iPad 2019 hoesje maken. Als dit niet het model is dat je zoekt, hebben we ook gepersonaliseerde iPad Air 2019 hoesjes, iPad Mini 2019 hoesjes en iPad 12.9 hoesjes in ons assortiment. En natuurlijk staan er nog veel meer op onze website!

Filter

Sorteer

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

1 Artikel

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dit is geen gewoon iPad 2019 hoesje, het is ook nog smart!

Als je kiest voor een smart cover, krijg je een iPad 2019 hoesje dat met een magneet aan de zijkant van je iPad vastzit, en je kunt ook nog een back cover toevoegen voor bescherming aan alle kanten. Het is tijd om de schermruimte van je iPad 7th Generation te vullen met persoonlijke ontwerpen en foto's. Het mooie van onze website is dat hij super gemakkelijk en leuk is om te gebruiken. Je kunt in een handomdraai je eigen iPad 2019 hoesje ontwerpen, gewoon door op 'ontwerp nu' te klikken op onze website en een paar supersimpele stappen te doorlopen. Kies het type iPad 2019 hoesje uit dat je wilt – we hebben allerlei soorten waaruit je kunt kiezen – en klik op 'ontwerp nu'. Je kunt een foto uploaden voor je persoonlijke iPad hoesje en klaar is Kees. Bescherm je iPad 7th Generation op een stijlvolle manier en bestel vandaag je eigen hoesje!

Hoe kun je jouw nieuwe iPad 2019 hoesje met foto ontwerpen bij HoesjeMaken?

Je kunt jouw iPad 2019 hoesje ontwerpen op je computer, tablet of zelfs op je telefoon! We hebben veel verschillende iPad 2019 hoesjes om uit te kiezen, zoals een hardcase hoesje, een softcase hoesje, een smart cover en meer. Dus kies het hoesje uit dat het beste bij je stijl past. Ga nu je eigen iPad 2019 hoesje maken zodat je kunt opvallen! Je mag zelf kiezen of je je foto's vanaf je computer wilt uploaden of direct van je sociale media. Je kunt er ook voor kiezen om een van onze kant-en-klare ontwerpen die je kunt vinden in de customizertool aan te passen en op je nieuwe iPad 2019 hoesje te laten drukken. Als je tijdens het proces nog vragen hebt, staan wij klaar om je te helpen! Neem even contact met ons op en we helpen je graag om je bestelling af te ronden.