iPhone 12 Pro Max

Een iPhone 12 Pro Max hoesje maken

Wat is dat ene voorwerp waar je niet zonder kunt? Je iPhone 12 Pro Max, toch? Daarom moet je hem natuurlijk goed beschermen. Maar bescherming hoeft niet saai te zijn met een van onze gepersonaliseerde iPhone 12 Pro Max hoesjes.

Filter

Sorteer

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ga je eigen iPhone 12 Pro Max hoesje ontwerpen en kies zelf op welke manier je je telefoon wilt beschermen.

We hebben een breed scala aan telefoonhoesjes voor de iPhone 12 Pro Max waaruit je kunt kiezen. Of je nu een softcase hoesje of een smaakvol hardcase hoesje wilt, een supersterk toughcase hoesje, een zacht rondom bedrukt hoesje of een portemonnee hoesje van kwaliteitsleer, wij hebben wat je zoekt. Al onze hoesjes zijn van topkwaliteit en doen wat ze moeten doen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken als je telefoon weer eens uit je hand glipt. Je kunt ook makkelijk bij alle knoppen, schuifjes en draadloos opladen..

Maak helemaal je eigen design voor je iPhone 12 Pro Max hoesje met foto, of gebruik een van onze ontwerpen

Je kunt van je iPhone 12 Pro Max hoesje maken wat je maar wilt. Laat je persoonlijkheid zien, gebruik je favoriete foto's of zet er iets cools op dat je zelf hebt gemaakt. Of misschien ga je wel voor ingetogen elegantie, of een bedrijfslogo? Met een gepersonaliseerd iPhone 12 Pro Max hoesje kun je zeggen wat je maar wilt. Het is heel makkelijk om er eentje te maken, probeer het maar! Je kunt beginnen met een iPhone 12 Pro Max hoesje ontwerpen door een van onze ontwerpen uit te kiezen en daarmee aan de slag te gaan. Of je kunt je eigen designs en foto's uploaden. Het hele proces is eenvoudig en intuïtief, zodat je het iPhone 12 Pro Max hoesje krijgt dat je wilt zonder je in duizend bochten te moeten wringen. Als je nog een iPhone liefhebber kent, kan een gepersonaliseerd iPhone hoesje met foto een geweldig cadeau zijn. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft er een nodig en een eigen ontwerp is echt cool. Voeg kleine details toe die laten zien hoeveel ze veel voor je betekenen, zodat ze moeten glimlachen telkens als ze hun telefoon pakken. Onze iPhone 12 Pro Max hoesjes worden in onze eigen productie bedrukt met UV- en sublimatieprint voor een fantastische afwerking. Het duurt maar een paar uur vanaf je bestelling voor je je telefoonhoesje toegestuurd krijgt. Ga vandaag nog je iPhone 12 Pro Max hoesje maken en je hebt hem in je handen voor je het weet..