HOESJE MAKEN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

icon Maak je keuze
1. Maak je keuze
Kies je type telefoon en welk hoesje je wilt.
icon Ontwerp jouw hoesje
2. Ontwerp jouw hoesje
Upload je foto en pas deze aan in onze customizer.
icon Wij versturen het
3. Wij versturen het!
Voltooi je bestelling en je zult je hoesje al snel ontvangen. Vandaag besteld, morgen in huis!
Rondom Bedrukt Hardcase Hoesje
AANBEVOLEN PRODUCT
Rondom Bedrukt Hardcase Hoesje
Met dit volledig bedrukte hardcase hoesje verbaas je gegarandeerd iedereen met jouw creativiteit! Jouw eigen ontwerp wordt bedrukt op zowel de achterkant als op de zijkanten van het hoesje. Dit zorgt ervoor dat het helemaal jouw persoonlijke hoesje wordt! Het wordt niet alleen een uniek hoesje, maar het hoesje zorgt tegelijkertijd ook voor het beschermen van jouw telefoon! Het hoesje zelf is gemaakt uit duurzaam plastic, wat je telefoon beschermt tegen onder andere krassen. Dit volledig bedrukte hardcase hoesje is de beste manier om jouw mooiste momenten met familie en vrienden vast te leggen. Dit is een geweldig cadeau voor een verjaardag. Laat een gepersonaliseerd hoesje maken en verras jouw geliefden met een uniek en persoonlijk cadeau!
Eenvoudig en snel de leukste telefoonhoesje met foto maken!
Telefoonhoesje met Foto Maken!
Een iPad hoesje of telefoonhoesje met foto bij Hoesjemaken.nl is leuk voor jezelf, maar het is ook een geweldig cadeau. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, moederdag, vaderdag of als origineel cadeau voor je vrienden. Gebruik een leuke foto van jou en je moeder of een foto van dat ene moment datje nooit wil vergeten van jou en je vrienden. De mogelijkheden om een hoesje met foto te maken zijn eindeloos en wij helpen jou het perfecte hoesje zelf te ontwerpen. Zelf ontworpen hoesjes zijn natuurlijk ook voor zakelijk gebruik. Voorzie onze hoesjes van een logo of huisstijl als hét visitekaartje van jouw bedrijf. Check bijvoorbeeld onze iPhone 12 Hoesje met Foto of ga nu een iPhone 12 Pro Hoesje Maken!
Jouw leukste foto’s op een hoesje!
Een foto hoesje maken bij Hoesjemaken.nl is super simpel! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de beste foto’s kiest voor het juiste hoesje. Gebruik altijd foto’s met de hoogste kwaliteit direct vanaf je telefoon, camera of social media. Zijn er mensen of dieren in jouw leuke foto, zorg ervoor dat deze dan goed in het midden staan zodat zij er mooi op komen te staan. Ga je een rondom bedrukt hoesje maken; zorg er dan voor dat je geen gezichten op of buiten de rooie lijnen zet. Check bijvoorbeeld onze iPhone 11 Hoesje met Foto of ga nu een iPhone 11 Pro Hoesje Maken. Veel plezier met het maken van jouw telefoonhoesje met foto!
Een origineel cadeau!
Tegenwoordig maken wij dagelijks vaak tientallen foto’s. Wij gaan vaak op vakantie, hebben dieren die wij liefhebben, beleven leuke momenten met onze vrienden en familie en delen onvergetelijke momenten met de liefde van ons leven. Deze foto’s verdwijnen snel weer tussen de honderden, of soms duizenden foto's. Wij zorgen ervoor dat je gelijk iets moois kan maken van deze momenten; je vereeuwigt ze op een hoesje! Je eigen hoesje maken is eenvoudig en snel. In een paar minuten maak je een uniek hoesje voor jezelf of als leuk cadeau voor familie of vrienden. Check bijvoorbeeld onze iPhone Hoesjes met Foto of ga nu een iPad Hoesje Maken