iPhone XS

Een iPhone XS hoesje maken

Je weet dat het belangrijk is om je telefoon goed te beschermen, maar bescherming vinden die ook nog eens stijlvol is, is een heel ander verhaal! Bij HoesjeMaken kun je in een paar minuten je eigen iPhone XS hoesje ontwerpen!

Filter

Sorteer

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kies uit een hele reeks persoonlijke iPhone XS hoesjes

Bij HoesjeMaken zorgen we ervoor dat we veel verschillende soorten iPhone XS hoesjes hebben voor onze klanten, zodat ze er eentje kunnen kiezen die het beste bij hun levensstijl past. Er is voor iedereen een geschikt iPhone XS hoesje met foto, wat je prioriteiten ook zijn. Met een softcase hoesje bescherm je niet alleen je telefoon, maar heb je ook de stevigste grip. Hardcase hoesjes zijn voor degenen die bescherming willen zonder de dikte van een standaard telefoonhoesje. Laat je smartphone er strak uitzien met een achterop bedrukt hardcase hoesje of een rondom bedrukt hardcase hoesje (waarbij je afbeelding ook op de zijkanten wordt gedrukt). Als je de sterkste bescherming zoekt, kun je onze toughcase hoesjes en portemonnee hoesjes proberen. De eerste is een combinatie van een softcase hoesje en een hardcase hoesje in één stevig accessoire. Met de tweede kun je je hoesje ook gebruiken als portemonnee. Natuurlijk zijn al onze iPhone XS hoesjes zo ontworpen dat ze perfect om je telefoon passen en alle knoppen en oplaadmogelijkheden zonder problemen werken. Ga vandaag nog je eigen iPhone XS hoesje ontwerpen en verras iemand van wie je houdt met het perfecte cadeau.

Wat is er nou beter dan een iPhone XS hoesje?

Over twee vliegen in één klap gesproken! Als je eenmaal je iPhone XS hoesje uitgekozen hebt, begint het leuke gedeelte. Begin met je iPhone XS hoesje maken door onze ontwerptool te openen. Voeg je foto('s), naam, initialen, filters of stickers toe, en maak je dromen werkelijkheid. Een gepersonaliseerd iPhone XS hoesje is precies wat je nodig hebt om deze smartphone in perfecte staat te houden zonder in te leveren aan stijl. Wat het toestel zelf betreft, zijn alle kenmerken bijna identiek aan die van de iPhone X. Met een rand-tot-rand OLED-scherm, een roestvrijstalen frame en een glazen achterkant heeft dit toestel een soortgelijk ontwerp als zijn voorganger. Door je eigen iPhone XS hoesje te ontwerpen, krijg je perfecte bescherming op een manier die niemand anders heeft. Ja, je kunt een iPhone XS hoesje maken dat helemaal door jou ontworpen is! Check onze website en ga nu je eigen iPhone XS hoesje maken!