iPhone X

Een iPhone X hoesje maken

Een gepersonaliseerd iPhone X telefoonhoesje om je toestel te beschermen is alles wat je nodig hebt. En als het er ook nog goed uitziet, is dat nog beter, toch?

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer

Sorteer
 • iPhone X - Hardcase Hoesje Ontwerpen

  Review(s)
  € 11,95
 • iPhone X - Portemonnee Hoesje Maken (Volledig Bedrukt)

  Review(s)
  € 19,95
 • iPhone X - Softcase Hoesje Ontwerpen

  Review(s)
  € 13,95
 • iPhone X - Rondom Bedrukt Hardcase Hoesje Maken

  Review(s)
  € 17,95
 • iPhone X - Portemonnee Hoesje Maken (Voorzijde Bedrukt)

  Review(s)
  € 17,95
 • iPhone X - Toughcase Hoesje Maken

  € 24,95

6 artikel(en)

per pagina

Sorteer

Sorteer

Ga vandaag nog je eigen iPhone X hoesje ontwerpen!

Als je op zoek bent naar het perfecte iPhone X hoesje met foto, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het zal je verbazen hoe eenvoudig en snel het is! We weten hoe moeilijk het is om het perfecte hoesje te vinden dat je telefoon goed beschermt en er tegelijkertijd geweldig uitziet, maar bij ons krijg je het allebei! Bij HoesjeMaken nemen we bescherming en design heel serieus, dus hebben we ervoor gezorgd dat al onze iPhone X telefoonhoesjes goede bescherming bieden en je tegelijk alle knoppen, schuifjes en accessoires kunt gebruiken, zoals opladers of schermbeschermers. We hebben een paar verschillende opties waaruit je kunt kiezen, zoals hardcase hoesjes, softcase hoesjes, portemonnee hoesjes, toughcase hoesjes en nog veel meer iPhone X hoesjes. Kies welk type hoesje geschikt is voor jou en ga je eigen iPhone X hoesje maken.

Welke opties heb je om je nieuwe iPhone X telefoonhoesje met foto te ontwerpen?

Het antwoord is... oneindig veel! Kies eerst het type iPhone telefoonhoesje dat bij je stijl past en ga dan aan de slag! Hou je meer van minimalistische ontwerpen? Misschien kunnen je initialen of gewoon een betekenisvol citaat voor jou al het perfecte ontwerp zijn. Je kunt foto's uploaden van Facebook of Instagram, of die op je computer opgeslagen zijn. Je kunt ook kiezen voor een heel persoonlijk ontwerp, met die foto van je droomreis of een herinnering die je elke keer dat je je telefoon pakt doet glimlachen! Als dat niet is wat je zoekt, kun je ook een van de kant-en-klare ontwerpen die al in onze ontwerpmodule staan kiezen en die naar je smaak bewerken! Voeg effecten tekst en stickers toe... je kunt letterlijk alles gebruiken om je unieke iPhone X telefoonhoesje te maken. Een standaard telefoonhoesje is niet jouw stijl, dat weten we. Dankzij ons intuïtieve ontwerpplatform kun je in slechts een paar stappen je eigen iPhone X hoesje ontwerpen. Ga nu je iPhone X hoesje maken! We helpen je graag om het allerbeste iPhone X telefoonhoesje te ontwerpen.