iPad

Ga vandaag je eigen iPad hoesje maken

Een iPad hoesje maken vind je wel een leuk idee, maar je weet nog niet precies wat je wilt. Stop met scrollen en ga nu je eigen ontwerp maken. Het duurt maar een paar minuten en je krijgt dan een goed beeld van alle ideeën die er door je hoofd spelen. Maak eerst je ontwerp en kies dan!

Filter

Sorteer

14 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

14 Artikelen

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een iPad hoesje ontwerpen dat indruk maakt

Laat door ons je iPad hoesje maken, dan weet je zeker dat je een hoesje krijgt dat op meerdere vlakken indrukwekkend is. Topkwaliteit materialen die de functies van je telefoon niet in de weg zitten, bescherming precies waar je het nodig hebt, prachtige prints die lang mooi blijven en een geweldig ontwerp. Dat laatste is aan jou, maar met onze handige customizertool lukt het sowieso! De customizertool is supermakkelijk in gebruik, je hoeft alleen maar je foto's te uploaden om te beginnen. Als je ergens vastloopt (al gebeurt dat niet vaak!) of een vraag hebt, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice. Hun doel is om jou blij te maken.

Een iPad hoesje met foto, de persoonlijke touch

Het heeft gewoon iets moois om je iPad te bedekken met leuke herinneringen en foto's van de mensen van wie je houdt. Het zal je een oppepper geven elke keer als je een zoomchat hebt of je favoriete app opent. Wil je dat gevoel van blijdschap delen met anderen? Dan kun je een iPad hoesje ontwerpen als cadeautje. Je kunt er foto's van jullie samen bij doen of een collage maken van hun lievelingsdingen. Voeg een inspirerende boodschap toe, gebruik hun favoriete kleur voor de achtergrond en maak een persoonlijk cadeau dat ze jarenlang zullen koesteren. Uniek, attent en creatief (zelfs als jij dat niet bent!).

Bekijk onze populairste iPad hoesjes: